Μνήμες του 1964, όταν οι Beatles επισκέφθηκαν τη Βόρεια Αμερική, ξύπνησαν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Μόντρεαλ του Καναδά όταν έφτασε εκεί το boy band «One Direction».

Στο επίκεντρο της προσοχής- και της υστερίας- βρέθηκαν οι Niall Horan, 18, Zayn Malik, 19, Liam Payne, Louis Tomlinson και Harry Styles επίσης 18 χρονών.

Η μπάντα θα έπαιζε σε ένα στούντιο και μερικοί από τους θαυμαστές τους θα είχαν την ευκαιρία να μπουν μαζί τους στο στούντιο. Αυτό ήταν αρκετό για να προκληθεί πανδαιμόνιο και δρόμοι να κλείσουν καθώς το στούντιο πολιορκήθηκε από χιλιάδες έφηβες.

Περίπου 300 κορίτσια κατασκήνωσαν εκεί για 35 ώρες, με τη θερμοκρασία στους δέκα βαθμούς κάτω από το μηδέν, με αποτέλεσμα οι 14 να χρειαστούν ιατρική βοήθεια!

Άλλες 2.000 συγκεντρώθηκαν στο ίδιο σημείο όταν ξημέρωσε ελπίζοντας να δουν το αγαπημένο τους συγκρότημα από κοντά.

Στις αρχές του μήνα οι «One Direction» άφησαν ιστορία ως το πρώτο βρετανικό γκρουπ που έκανε το ντεμπούτο του στο Νο1 του Αμερικανικού BillBoard με το άλμπουμ «Up All Night».

Η προηγούμενη υψηλότερη είσοδος βρετανικού συγκροτήματος στο Αμερικανικό BillBoard ήταν όταν οι Spice Girls έφτασαν στην 6η θέση με το άλμπουμ «Spice» το 1997.

Σε διάστημα τριών εβδομάδων, το single των One Direction «What Makes You Beautiful» πούλησε περισσότερα από 260.000 αντίτυπα.

Δείτε το βίντεο κλιπ του